Η καθημερινή απόλαυση που ξεκινάει από μια μεγάλη παράδοση

Ο ιταλικός καβουρδισμένος καφές είναι ένα ρόφημα που κατέκτησε όλο τον κόσμο. Μια συνήθεια για ένα όμορφο ξεκίνημα της ημέρας, για να τελειώσει επάξια ένα καλό γεύμα ή για ένα απολαυστικό διάλειμμα στη δουλειά.
Ένας καφές πραγματικά εξαιρετικής ποιότητας χρειάζεται τη σωστή επεξεργασία από το πρώτο κιόλας στάδιο, ξεκινώντας ασφαλώς από την πολύ κρίσιμη και σημαντική φάση του καβουρδίσματος, μετά από την οποία ο καφές συσκευάζεται και αποστέλλεται σε χιλιάδες καταστήματα όπου αλέθεται επί τόπου, παρασκευάζεται και σερβίρεται.
Μέσα σε όλη αυτή τη διαδικασία αποφασιστικό ρόλο παίζει η άλεση, καθώς είναι η στιγμή που ο καφές μετατρέπεται σε σκόνη. Ο αλεσμένος καφές πρέπει είναι ψιλοκομμένος και ομοιόμορφος, πάντα ίδιος και χωρίς καμιά μεταβολή στην υφή του. Μόνον έτσι ο καφές διατηρεί το άρωμα και την αξεπέραστη γεύση του. Ένας τέτοιος καφές είναι το καμάρι για όλα τα μπαρ, τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια που θέλουν να προσφέρουν πάντα το καλύτερο στους πελάτες τους.