Προηγμένη τεχνολογία για ανώτερες επιδόσεις

Η ώθηση προς την καινοτομία επέτρεψε στη FIORENZATO να προσφέρει μοντέλα και πρωτοποριακές λύσεις για κάθε ανάγκη άλεσης στον επαγγελματικό τομέα.

Απτή απόδειξη αποτελεί το πατενταρισμένο επαναστατικό σύστημα Inverter που μεταφέρει την τεχνολογία των βιομηχανικών μύλων στον επαγγελματικό τομέα. Το σύστημα, ειδικά σχεδιασμένο για να μην αυξάνει τις διαστάσεις του μύλου, εξασφαλίζει απόλυτη ακρίβεια και σταθερή ποιότητα άλεσης, μειώνει την κατανάλωση του μοτέρ, είναι αθόρυβο και παρέχει εξαιρετική αξιοπιστία ακόμη και σε περίπτωση παρατεταμένης χρήσης. Η ευκολία χρήσης και συντήρησης των δοσομετρικών μύλων μας είναι ευρέως γνωστή. Ενδεικτική είναι η δυνατότητα αφαίρεσης του σωλήνα παροχής για να διευκολύνεται ο καθαρισμός του. Η παροχή του καφέ διευκολύνεται ακόμη και σε χώρους με χαμηλό φωτισμό: η δέσμη φωτός που παρέχει ο δοσομετρικός μύλος φωτίζει την περιοχή στο κάτω μέρος και επιτρέπει τη σωστή τοποθέτηση της θήκης υποδοχής φίλτρου.

Στόχος της εταιρείας είναι να πρωτοπορεί και να προσφέρει πρώτη τις λύσεις που απαιτεί η αγορά, πράγμα που αντικατοπτρίζεται και στη δημιουργία του ηλεκτρονικού δοσομετρικού μύλου XG και XGR, τον πρώτο παγκοσμίως που, με πατενταρισμένη τεχνολογία, είναι σε θέση να ρυθμίσει την άλεση σε ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ, όχι σε δευτερόλεπτα όπως οι άλλοι δοσομετρικοί μύλοι, επίσης με την ενσωμάτωση του συστήματος RFID είναι εφικτή η αυτόματη αναγνώριση των θηκών υποδοχής φίλτρου.

Ας δούμε όμως το παρόν: η τεχνολογία τίθεται πλέον στην υπηρεσία της ακρίβειας με τους νέους ηλεκτρονικούς δοσομετρικούς μύλους “smart” XGi. Η δόση του καφέ παραμένει σταθερή και δεν αλλάζει με την πάροδο του χρόνου! Χάρη στο καινοτόμο και πατενταρισμένο σύστημα των δοσομετρικών μύλων XGi, η ποσότητα του παρεχόμενου καφέ υπολογίζεται σε γραμμάρια, επιλέγεται μία μόνο φορά και παραμένει σταθερή εξασφαλίζοντας την ακρίβεια της δοσομέτρησης και την αποφυγή σπατάλης.

Ένα σύστημα αυτοματισμού που επινοήθηκε από επαγγελματίες: αυτή είναι η αποφασιστική καμπή στον τομέα. Με αυτό το απόλυτα καινοτόμο μοντέλο η Fiorenzato επέσπευσε τις εξελίξεις, παρέχοντας τη σωστή απάντηση στις σύγχρονες απαιτήσεις των πελατών της.

ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΟΣΟΜΕΤΡΙΚΟΥ ΜΥΛΟΥ

δεκαετία του '80

T85

Ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του 80 η Fiorenzato λανσάρει τον πρώτο δοσομετρικό μύλο μιας δόσης, την εποχή εκείνη τα ηλεκτρονικά δεν είχαν ακόμα εξελιχθεί, κατασκευασμένο με δύο μοτέρ, το ένα για τη μονή δόση και το άλλο για τη δεύτερη δόση, που είναι εντελώς ηλεκτρομηχανικός με χειροκίνητους χρονοδιακόπτες.

Με αυτό το μοντέλο πρωτοεμφανίστηκαν τα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ.

2009

F64 E

Παραγωγή Οκτώβριος 2009: μια πολύ μεγάλη επιτυχία για τον πρώτο δοσομετρητή καφέ που χρησιμοποίησε το σύστημα CAPSENSE, εντελώς ψηφιακό, με εξατομικευμένη οθόνη, εσωτερικό ημερολόγιο, αυτόματο έλεγχο φθοράς μαχαιριών, εμφάνιση στατιστικών ημερήσιας – εβδομαδιαίας – συνολικής κατανάλωσης.

Αυτός είναι ο ΣΤΟΧΟΣ της εταιρείας: να πρωτοπορεί και να προσφέρει πρώτη τις λύσεις που απαιτεί η αγορά.

2014

F64 E v2

Από μια συνεργασία με την PIO&TITOTOSO από το Δεκέμβριο 2014 εισάγεται ο νέος F64 E, με καινοτόμο design και με τη νέα έγχρωμη οθόνη LCD touchscreen ικανή να προσφέρει πολλαπλές εξατομικεύσεις. Επίσης εισάγεται ένας αισθητήρας θερμοκρασίας και υγρασίας ώστε να διευκολύνει το χειριστή στην επιλογή της άλεσης.

Μια ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ επιλογή, με εξαιρετικά αποτελέσματα, αντοχή και μεγάλη διάρκεια στο χρόνο.

2015

F64 E XGR

Παραγωγή Νοέμβριος 2015: κυκλοφορεί ο μοναδικός δοσομετρικός μύλος στον κόσμο που ρυθμίζεται σε γραμμάρια και με το σύστημα RFID αναγνωρίζει αυτόματα θήκες υποδοχής φίλτρου. Με αυτό το μοντέλο η Fiorenzato επέσπευσε τις εξελίξεις, παρέχοντας τη σωστή απάντηση στις σύγχρονες απαιτήσεις των πελατών της.

Ένα σύστημα ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ που επινοήθηκε από επαγγελματίες:
αυτή είναι η αποφασιστική καμπή στον τομέα.

2017

F64 E XGi

Παραγωγή Νοέμβριος 2017:Χάρη στο καινοτόμο και πατενταρισμένο σύστημα των δοσομετρικών μύλων XGi, η ποσότητα του παρεχόμενου καφέ υπολογίζεται σε γραμμάρια, επιλέγεται ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΦΟΡΑ και παραμένει σταθερή εξασφαλίζοντας την ακρίβεια της δοσομέτρησης και την αποφυγή σπατάλης.

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΣΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ “smart” XGi